ANTALYA / AKSU - Kumköy Ortaokulu

Anahtar Kelimelerle Hikâye Anlatma Yarışması

Ekm

26 Eylül European Day Of Languages (Avrupa Dil Günü) etkinlikleri kapsamında okulumuz İngilizce Öğretmeni Feyza Taş koordinesinde öğrencilerimiz 'The Power Of Languages' E-twinning projesine dahil olmuştur. Projeye Avrupa ülkelerinden katılan öğrenciler ana dillerinde kendilerini tanıtıp İngilizce alt yazılı video hazırlayıp birbirleriyle paylaştılar.

Ekm

26 Eylül European Day Of Languages (Avrupa Dil Günü) etkinlikleri kapsamında 8. Sınıf öğrencilerimiz Ingilizce Öğretmenleri Feyza Taş ile birlikte E-twinning kapsamında 'European Day Of Languages - challenge' projesine katılmıştır. Proje kapsamında öğrencilerimiz 7 farklı Avrupa dilinde ve Türkçe olarak kendilerini tanitmislardir. Farklı dillerin telaffuzlarını tecrübe eden öğrencilerimiz ve öğretmenleri ile keyifli anlar yaşadılar.