ANTALYA / AKSU - Kumköy Ortaokulu

Kumköy Ortaokulu

Kumköy Mahallesi AKSU ANTALYA
Vizyon
Kumköy Ortaokulu denilince istiyoruz ki: - Öğrenmenin temel ihtiyaç olarak kabul edildiği, - Atatürk ilke ve inkılâplarını samimiyetle benimseyen, vatanına milletine, ailesine ve insani değerlere saygılı, yaratıcı, kendine gerçekçi bir hedef belirleyerek bu doğrultuda planlı çalışabilen, araştırmacı, soru sorabilen, azimli ve dürüst öğrencilerin yetiştiği, - Çağın gereklerini anlayıp değerlendirebilen, kendisini geliştirebilen, yetenekleri ortaya çıkarıp yönlendirebilen, öğrencileri hayata hazırlayabilen, hoşgörülü ve anlayışlı öğretmenlerin olduğu, - Her velinin çocuğuna öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bildiği, - Öğretmenlerin ve öğrenenlerin birbirlerinin öğrenmesine ve gelişimine yardımcı olmaları gerektiğinin önemine inandığı, -“Ben” değil “Biz” ilkesiyle hareket edilen, Bir okul akla gelsin.
Misyon
Kumköy Ortaokulu Olarak olarak ; -Bütün öğrencilerimizin eğitim ve öğretimini sağlayarak,onların bilgili,becerili ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine imkan tanımak, -İlgi,yetenek ve başarılarına göre ortaöğretim programlarına hazırlanmalarını sağlamak; -Özgüven,özdenetim ve sorumluluk duygularını geliştirmek ; -Her bireyin farklı bir değer olduğu ve ekip çalışmasıyla ortak başarının elde edileceği inancına yönelik çağdaş bir eğitim ortamını hazırlamak; -Tüm bunları öğrenci, öğretmen ve veli işbirliğiyle sağlamak için varız.
Yapım aşamasında
DERS BAŞLAMA: 08:30 DERS BİTİŞ: 15:20
KLİMA
5064612685 Müdür Yardımcısı Telefon No
Okulumuz il merkezine 30 km, ilçe merkezine 20 km uzaklıktadır.